Massagetherapeute

Gezondheidspraktijk Zottegem

Doelgroep:

Lichaamsgerichte behandelingen zijn een complementaire en doeltreffende meerwaarde die voor iedereen van toepassing is, van peuter tot senior. Therapeutische massages vullen een reeds grondige aanpak in mentale gezondheidszorgen uiterst goed aan. Wie naar verbinding tussen lichaam en geest verlangt, kan in alle veiligheid bij mij terecht. Ik kijk er alvast naar uit om mijn expertise op een respectvolle manier mee te delen met mensen die hier nood aan hebben en er zo van iedere ontmoeting een authentieke ervaring te maken.

Volgens de oosterse geneeskunde, vindt iedere oorzaak van ziekte zijn oorsprong in een onbalans tussen het geestelijke en het fysieke vlak (stress, ongezonde voeding, lichamelijke inactiviteit, slaaptekort, trauma…). Elke massagevorm heeft een helend effect door het lichaamsbewustzijn te vergroten en het zelfgenezend vermogen te activeren. Deze aanpak is een doelgerichte manier om zowel de psychische als de lichamelijke gezondheid te bevorderen.

Mijn naam is Donatienne Jacmin

Massagetherapeute Gezondheidspraktijk Zottegem

Over mezelf: Van kindsbeen af, ben ik gefascineerd door het menselijk contact en meer bepaald door de nauwe samenhang tussen lichaam en geest. Ik herinner mij goed dat ik als kind heel enthousiast iedere avond een massage aan mijn zus gaf en dat dit mij zoveel voldoening bracht. Dit is een van de eerste voortekenen van wat later mijn beroep zou worden. Dankzij mijn opleiding als schoonheidsspecialiste en het volgen van verschillende lichaamsgerichte benaderingen (o.a. ayurvedische relaxatie- en massagetechnieken, Koreaanse relaxatie, Shiatsu, Sensitive massage…), heb ik de lichaamstaal leren ontcijferen en de gevoeligheid ontwikkeld die me helpt om psycho-somatische klachten bij anderen te ontdekken. Mijn grootste motivatie is om de verbinding tussen het innerlijke en het uiterlijke terug te stimuleren. Ik heb de voorbije jaren deze opleidingen ook in de praktijk kunnen testen, in uiteenlopende omgevingen.

 

Praktisch:

 

N

Afspraken kunnen telefonisch of per mail gemaakt worden.

N

Een behandeling duurt 75min voor €65.

Werkervaring:

Ik ben reeds 10 jaar actief in de welzijnzorg en beschik over de gepaste competenties, gedegen praktijkervaring en een passende persoonlijkheid. Ik heb de kans gekregen om in verschillende spa’soveral in de wereld te mogen werken (o.a het 5-sterren ‘Hilton Hotel’ van Bora-Bora (Frans Polynesië), de prestigieuze ‘Boscolo Hotel‘ van Nice (Frankrijk)) maar ook in leerzame schoonheidsinstituten (o.a. ‘Le Boudoir’ te Antwerpen , ‘Pimp Your Beauty’ te Brussel). Dit rijk en gevarieerd traject heeft mij gevormd tot de professional die ik vandaag ben.

Bel: 0472 86 90 98

Hoogstraat 84, 9620 Zottegem

E-mail

donatienne
@gezondheidspraktijkzottegem.com

Consultaties

op afspraak

Contacteer mij

U kan telefonisch of via het aanmeldingsformulier contact opnemen met mij waarna wij een eerste gesprek inplannen.

6 + 9 =