Osteopaat

Gezondheidspraktijk Zottegem

Doelgroep:

Hoewel ik een all-round osteopaat ben, heb ik een affiniteit voor: -baby’s en kinderen (verteringsproblemen, voorkeurshoudingen, onrust, buikpijn, slaapstoornissen, leerstoornissen, gedragsproblemen,…) -lage rugpijn en problemen met het bekken -Stressgerelateerde klachten (spanningshoofdpijn, angstaanvallen, hyperventilatie, tandenknarsen…) -Begeleiden van hoogsensitieve kinderen en volwassenen.

 

 

 

Mijn naam is Els Franssens

Osteopaat Gezondheidspraktijk Zottegem

Over mezelf: Als osteopaat sta ik er nog elke dag versteld van hoe ingenieus ons lichaam gebouwd is. Toch treden er bij de meeste mensen spanningen op in verschillende weefsels die klachten veroorzaken. Dit van bij de geboorte tot op latere leeftijd. Stress, mentaal of fysiek, ongezonde voeding, trauma’s, vervuiling, ontstekingen, verkeerde houding, … beïnvloeden het goede functioneren van ons lichaam. Daarom is een osteopatische behandeling aangewezen op elke leeftijd en in elke levensfase.

Opleidingsachtergrond: In 2000 behaalde ik de bachelor in orthopedische technieken (1997-2000) en dankzij deze studie raakte ik helemaal in de ban van het functioneren en de mechanica van het menselijke lichaam. Nieuwsgierig naar meer startte ik na deze studie de vijfjarige opleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy in Gent (2000-2005). Sindsdien ben ik me blijven bijscholen en heb ik ook al doende veel bijgeleerd, ook van collega’s in groepspraktijken.

Praktisch:

 

N

Consultaties op afspraak per mail of telefonisch.

N

Een eerste behandeling kost 55 euro en duurt gemiddeld een uur. Vanaf de 2de sessie: 50 euro. Baby's en kinderen tot 12 jaar: 45 euro.

N

Er is geen doorverwijzing van een arts nodig. Een behandeling wordt voor een klein deel terugbetaald door de mutualiteit.

Werkervaring:

2005-2009: Tewerkstelling in een groepspraktijk bij een osteopaat en later in eigen praktijk in Zwitserland.
2009-2015: Tewerkstelling in een kinesitherapeutische praktijk.
2017: privepraktijk voor osteopathie gestart, in combinatie met een tewerkstelling in een revalidatiecentrum.
2019: Start voltijds zelfstandige praktijk.

Bel: 0474 42 09 17

Hoogstraat 84, 9620 Zottegem

E-mail

els@gezondheidspraktijkzottegem.com

Consultaties

op afspraak

Contacteer mij

U kan telefonisch of via het aanmeldingsformulier contact opnemen met mij waarna wij een eerste gesprek inplannen.

9 + 8 =