Kinderpsycholoog

Gezondheidspraktijk Zottegem

Doelgroep:

Kinderen, jongeren en hun ouders kunnen bij mij terecht met hun bezorgdheden en moeilijkheden. Dit kan gaan over gedragsproblemen, eetproblemen, psychosomatische problemen, leerproblemen tot slaapproblemen, maar ook emotionele problemen kunnen aan bod komen zoals neerslachtigheid, zelfverwonding, trauma’s, rouw, fobieën en faalangst.

  • De therapievorm kan heel wisselend zijn. Samen met het kind zoek ik waar hij of zij zich het meest comfortabel bij voelt. We kunnen werken via gesprekken, maar het is niet altijd gemakkelijk voor kinderen om de juiste woorden te vinden. Daarom bied ik ook meer creatieve technieken aan zoals knutselen, tekenen, schilderen, speltherapie,…

    Naargelang de behoefte, kan er zowel gestart worden met individuele therapie met het kind als met gesprekken met de ouder(s) erbij. Samen gaan we dan op zoek naar wat jullie kan helpen.

     

Mijn naam is Karen Vanden Herrewegen

Kinderpsycholoog Gezondheidspraktijk Zottegem

Over mezelf

Opleidingsachtergrond:  Master in de klinische psychologie, afgestudeerd in juni 2017
Aanvullend start ik met een therapieopleiding gericht op kinderen.

Praktisch:

 

N

Een ELP sessie duurt ongeveer 45 minuten en kost 11 euro. Een sessie buiten ELP doelgroep duurt ongeveer een uur en kost 60 euro. Sessies kunnen doorgaan op woensdagnamiddag, woensdagavond en op zaterdagvoormiddag.

N

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden.

N

Je kan ook een e-mail sturen om een vraag te stellen of een afspraak te maken. Ik beantwoord deze dan zo spoedig mogelijk.

Werkervaring:

De Dauw, behandelingscentrum voor kinderen met autisme en psychose, Wortegem – Petegem.

Bel: 0477 811 295

Hoogstraat 84, 9620 Zottegem

E-mail

karen@gezondheidspraktijkzottegem.com

Consultaties

op afspraak

Contacteer mij

U kan telefonisch of via het aanmeldingsformulier contact opnemen met mij waarna wij een eerste gesprek inplannen.