Klinisch psycholoog

Gezondheidspraktijk Zottegem

Doelgroep:

Zit je met heel wat vragen? Voel je je niet goed in je vel? Heb je het gevoel momenteel wat vast te zitten? Zou je graag eens komen spreken over jouw moeilijkheden?
Tijdens onze eerste gesprekken luister ik naar wat jou bij mij brengt. Welke moeilijkheden hebben ervoor gezorgd dat je de stap neemt om op gesprek te komen. Daarna bekijken we samen hoe we met jouw unieke hulpvraag verder kunnen. Er is geen leidraad, jouw levensverhaal vormt de basis van het proces, de begeleiding gebeurt op jouw eigen tempo.

Ikzelf hecht als persoon en als psycholoog heel veel waarde aan authenticiteit, jezelf kunnen zijn. In onze gesprekken hoop ik jou dan ook een veilig gevoel te kunnen geven. Zodat we ruimte en vertrouwen creëren voor jouw kwetsbare gevoelens en gedachten. We gaan samen op zoek naar waar jij nood aan hebt, jouw sterktes, je krachten en verbondenheid met anderen. Samen gaan we op pad, op jouw uniek levensverhaal, met jouw unieke vraag.

Mijn naam is is June Beuselinck

Klinisch psycholoog Gezondheidspraktijk Zottegem

Opleidingsachtergrond:

2023 – academische master in de klinische psychologie (UGent)

Momenteel volg ik een master seksuologie aan de KU Leuven, erna ben ik van plan een psychotherapeutische opleiding te volgen.

Praktisch:

 

N

Afspraken kunnen telefonisch of per mail gemaakt worden.

N

Een sessie duurt ongeveer 50 minuten en kost 60 euro.

N

Een gesprek kan plaats vinden op woensdagvoormiddag en dondernamiddag.

Werkervaring:

Gedurende enkele maanden deed ik mijn stage in Gezondheidspraktijk Zottegem, waar ik heel wat ervaring opdeed en de mensen van Zottegem en omstreken heb leren kennen.

Bel: 0486 12 51 49

Hoogstraat 84, 9620 Zottegem

E-mail

june@gezondheidspraktijkzottegem.com

Consultaties

op afspraak

Contacteer mij

U kan telefonisch of via het aanmeldingsformulier contact opnemen met mij waarna wij een eerste gesprek inplannen.