Klinisch psycholoog

Gezondheidspraktijk Zottegem

Doelgroep:

Ik werk specifiek met (jong)volwassenen. Indien dat gewenst is door jou kan er ook een familie- of koppelgesprek plaatsvinden. Je kan bij mij terecht voor een verscheidenheid aan problemen: angstklachten, depressieve gevoelens, spanningsklachten en piekeren, een gevoel vast te zitten in bepaalde patronen of een bepaalde fase van je leven, verslavingsgevoeligheid, leren omgaan met (de nasleep van) een ziekte of fysieke klachten en zo verder. Samen zoeken we uit waar jij nood aan hebt en breng ik je opnieuw in contact met je eigen sterktes en krachtbronnen. Op die manier bewandelen we je pad om opnieuw meer stabiliteit en veerkracht in je leven terug te brengen.

In mijn begeleiding vind ik het erg belangrijk dat jij je comfortabel en veilig voelt bij mij, en dat je gevoelens er zonder schaamte of schuld mogen zijn. Ik merkte zowel in mijn persoonlijk leven, als tijdens mijn professionele loopbaan, hoe belangrijk en soms levensveranderend het kan zijn wanneer iemand oprecht zijn hand naar jou toereikt om in de eerste plaats te luisteren naar wat je overkomt, en vervolgens samen op zoek te gaan naar oplossingen. Ik wil graag die persoon zijn voor jou.

Mijn naam is is Sara Cnudde

Klinisch psycholoog Gezondheidspraktijk Zottegem

Opleidingsachtergrond: Master in de Klinische Psychologie. (2021 – UGent)
Daarnaast neem ik deel aan leertherapie en plan ik om in de toekomst een psychotherapeutische opleiding te starten, met de voorkeur voor de oplossingsgerichte stroming.

Praktisch:

 

N

Afspraken kunnen telefonisch of per mail gemaakt worden.

N

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost 60 euro.

Werkervaring:

Klinisch psychologe op de PAAZ (Sint-Elisabeth Ziekenhuis, Zottegem), waarbij ik zowel individuele begeleiding als groepsessies verzorgde bij mensen met diverse klachten. Hier begeleidde ik ook regelmatig familie- en koppelgesprekken.
Oncopsycholoog en Palliatief Support Team, waarbij ik patiënten en hun familie met een oncologische of palliatieve problematiek ondersteun.

Bel: 0469 15 25 12

Hoogstraat 84, 9620 Zottegem

E-mail

sara.cnudde
@gezondheidspraktijkzottegem.com

Consultaties

op afspraak

Contacteer mij

U kan telefonisch of via het aanmeldingsformulier contact opnemen met mij waarna wij een eerste gesprek inplannen.