Levenslooppsychologe

Gezondheidspraktijk Zottegem

Doelgroep:

Als levenslooppsychologe begeleid ik je om je eigen krachtbronnen te herontdekken en er bewust gebruik van te maken. Ik ondersteun je in het bouwen aan meer levensgeluk, om je leven opnieuw in te richten zodat het meer past bij wie jij bent.

 

Stress en spanning zijn het signaal voor een kantelmoment in je leven !
Hernieuw de zin en het geluk in je leven en werk!

  • Via vorming, training en ervaring verdiep ik mij permanent in persoonlijke ondersteuning, begeleiden van ingrijpende gebeurtenissen, klantbenadering, mindfulness, managementbegeleiding, organisatieontwikkeling…
    In mijn begeleiding baseer ik mij niet op één bepaalde methodiek, maar integreer ik elke benadering, ervaring en methodiek naar jouw maat. Authenticiteit en verbinding dragen mijn ondersteuning.
    Ik ben gedreven om mensen te ondersteunen die stress, spanning ervaren in hun leven door verandering van levensfase, een conflictsituatie, werkdruk, burn-out, een veeleisende omgeving, een ingrijpende gebeurtenis in hun leven, een verlieservaring, een scheiding, een afgebroken relatie, ….
  • Wens je met meer evenwicht, draagkracht en tevredenheid in je leven te staan, dan wil ik je graag coachen.

Mijn naam is Marie-Josee Meeus

Levenslooppsychologe Gezondheidspraktijk Zottegem

Over mezelf:

Opleidingsachtergrond: Ik studeerde psychologische en pedagogische wetenschappen aan UGent. (1981)

Praktisch:

 

N

Afspraken kunnen telefonisch of per mail gemaakt worden. Een sessie duurt ongeveer een uur en kost 60 euro. Bij het ELP systeem kost een sessie 11 euro, of 4 euro bij verhoogde tegemoetkoming.

Werkervaring:

Gedurende 10 jaar werkte ik als diagnosticus in een onderzoeks- en oriënteringscentrum.
Ik stond mee aan de wieg van verschillende organisaties in de welzijnssector en was jarenlang medebestuurder van deze organisaties.
20 jaar lang deed ik ervaring op als leidinggevende en coach. Mijn passie ligt vooral bij het coachen en begeleiden van mensen die vastlopen in hun leven en werk.

 

Bel: 0471 21 84 35

Hoogstraat 84, 9620 Zottegem

E-mail

marie-josee@gezondheidspraktijkzottegem.com

Consultaties

op afspraak

Contacteer mij

U kan telefonisch of via het aanmeldingsformulier contact opnemen met mij waarna wij een eerste gesprek inplannen.