Psychodiagnosticus (Jong)volwassenen

Gezondheidspraktijk Zottegem

Doelgroep:

(jong)volwassenen vanaf 17 jaar kunnen bij mij terecht voor volgende onderzoeken: intelligentieonderzoek, neuropsychologisch onderzoek, persoonlijkheidsonderzoek en/of onderzoek naar specifieke ontwikkelingsstoornissen zoals AD(H)D of autismespectrumstoornis.

 

  • Dit kan op eigen vraag wanneer je meer zicht wenst te krijgen op jouw eigen persoonlijke sterktes en kwetsbaarheden of na doorverwijzing van een huisarts, psychiater of behandelende therapeut om tot een meer specifieke therapeutische behandeling en/of medicamenteuze oppuntstelling te komen.
  • Aan de hand van vragenlijsten, psychologische testen, interview en observatieschalen kan onderzoek helpen jouw gedrag beter te begrijpen en de juiste aanpak te vinden. Er wordt telkens een verslag met advies opgesteld.

Mijn naam is Sofie De Neve

Psychodiagnosticus (Jong)volwassenen Gezondheidspraktijk Zottegem

Over mezelf:

Opleidingsachtergrond:

  • Licentiaat in de klinische psychologie, Universiteit Gent. (1999 – 2004)
  • Opleiding Contextuele therapie, De Kern, Sint-Niklaas.
  • Opleiding Burn-out coach/preventie-adviseur, Anders opleidingen.
  • Opleiding Acceptance and Commitment Therapy, ACT – academie.
  • Diverse opleidingen rond psychodiagnostiek.

 

Praktisch:

 

N

Afspraken kunnen telefonisch of per mail gemaakt worden.

N

Afhankelijk van de specifieke onderzoeksvraag wordt een combinatie van testen op maat samengesteld en wordt een totaalprijs berekend op basis van het aantal contacturen, scorings -en rapportage-uren. Dit wordt voor de start van het onderzoek vastgelegd en besproken.

Werkervaring:

Na mijn opleiding klinisch psychologie ben ik gestart als psychodiagnosticus in de Kinder -en Jeugdpsychiatrie De Kaap, Karus. Nadien kon ik mijn passie voor diagnostiek verderzetten binnen de volwassenafdelingen van het Psychiatrisch Centrum Karus, waar ik 7 jaar werkervaring heb opgebouwd. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar het onderkennen van specifieke ontwikkelingsstoornissen zoals AD(H)D en ASS op volwassen leeftijd. Mijn werk binnen een residentiële setting heb ik steeds gecombineerd met een eigen thuispraktijk te Oosterzele.

 

 

Bel: 0474 50 73 10

Hoogstraat 84, 9620 Zottegem

E-mail

sofie@gezondheidspraktijkzottegem.com

Consultaties

op afspraak

Contacteer mij

U kan telefonisch of via het aanmeldingsformulier contact opnemen met mij waarna wij een eerste gesprek inplannen.