Visie en missie

Waarom bestaan wij, waarom willen we een gezondheidspraktijk in Zottegem ?

‘Omdat je gezondheid het allerbelangrijkste is’

Een goede gezondheid is voor elke persoon bijzonder waardevol .
Jouw gezondheid is de prioriteit van de gezondheidspraktijk. De gezondheidspraktijk wil bijdragen aan een gezonde en gelukkige samenleving.
We bieden in 1 praktijk een breed scala van gezondheidszorgberoepen aan. Hiermee willen we een antwoord bieden op de uitdaging die zich op vlak van gezondheidszorg stelt. Namelijk, de persoon met een zorgvraag zal zich omringd weten, niet door allerlei afzonderlijke zorgaanbieders, maar door een team, dat multidisciplinair samenwerkt rond 1 persoon. Op deze manier willen we de persoon met de ondersteuningsvraag centraal stellen.

Visie: Hoe kijken wij naar jouw gezondheid ?

We vertrekken in onze behandelingen van een bio-psycho-sociaal model. We zijn ervan overtuigd dat lichamelijke, psychologische en sociale factoren met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Elk van deze factoren speelt dus een belangrijke rol bij het functioneren en bij herstel. Net omdat lichaam, geest en omgeving onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn kiezen we ervoor om met verschillende disciplines in 1 praktijk te werken. Bovendien werken wij er permanent aan om onze zorg, diensten, behandelingen zo kwaliteitsvol en toegankelijk mogelijk te maken.
We willen een centraal aanspreekpunt zijn voor zorgvragers en doorverwijzers uit Zottegem en de ruime omgeving. We willen hen een breed scala van gezondheidszorgberoepen aanbieden.

Strategie

We werken met medewerkers die kwaliteitsvol en zorgvuldig werken, die betrokken zijn op het welzijn van de cliënten, die zich engageren om de zorg verder uit te bouwen in functie van de noden van zorgvragers.
We vertrekken van die noden die onze cliënt zelf bepaalt, en we bouwen verder in de richting die de cliënt aangeeft. We willen zorg bieden in een aangename sfeer en huiselijke omgeving.

 

Contacteer ons

Voor algemene  vragen of opmerkingen kan u hieronder het formulier invullen

0493 72 01 53

Hoogstraat 84 9620 Zottegem

info@gezondheidspraktijkzottegem.com