Beweeg en voedingscoach

Gezondheidspraktijk Zottegem

Doelgroep:

Is het soms vermoeiend om trappen op te gaan omdat je heel snel buiten adem bent? Pas je niet meer in je favoriete jeans? Ben je ’s avonds te moe om je nog te verplaatsen en te gaan sporten? Heb je het gevoel dat je gewoon geen tijd hebt om aan je gezondheid te werken? Heb je geen idee hoe je gezond maar ook lekker moet gaan eten? Wil je wel je goeie voornemens volgen maar weet je gewoon niet hoe waardoor je steeds hervalt in oude gewoonten? Heb je last van een te hoge bloeddruk of te veel cholesterol? Wil je je beter in je vel voelen? Is het antwoord op 1 of meerdere vragen ja? Laat ons hier dan samen aan werken! Voor iedereen is een aangepaste begeleiding mogelijk. Ook voor u!

Meer specifiek kan u bij mij terecht bij vragen of zorgen omtrent volgende domeinen:

  • Voedingsadvies – Wat moet je eten voor / tijdens / na het sporten? Welke gezonde alternatieve voeding is er? Zijn koolhydraten ongezond? Ik wil gezonder beginnen eten, wat nu?
  • Afvallen – Ik wil me graag beter voelen in mijn vel maar hoe begin ik hier aan?
  • Bouge @ home – Is het voor jou een drempel om na bijvoorbeeld het werk te gaan sporten in de plaats van je languit in de zetel te laten zakken? Ik kom ook op huisbezoek om samen te sporten in jouw vertrouwde omgeving.
  • Bouge @ work – Bewegingsadvies / groepslessen /workshops op het werk.

 

Mijn naam is Valérie Beckers

Beweeg en voedingscoach Gezondheidspraktijk Zottegem

Over mezelf:
Ik ben een enthousiaste dame boordevol energie die klaar is jou te helpen bij het verkrijgen van een gezondere levensstijl. Al van jongs af aan ben ik steeds actief geweest, stilzitten is niet aan mij uitbesteed. Wat ik na streef is die portie zelfvertrouwen die toeneemt, het energiepeil dat stijgt en de glimlach die op het gezicht verschijnt na een portie beweging. Die voldoening en trots is iets dat ik hoop veel mensen te mogen meegeven in mijn carrière als bewegings-en voedingscoach.
Opleidingsachtergrond:
Master Lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen met een specialisatie in Fysieke activiteit, fitheid en gezondheid + groepsfitness.
Sportvoedingsadviseur, Multimove begeleider, EHBO en Hoge redder, Initiator basissport en Jeugdsportcoördinator. Onder het motto “Never stop learning because life never stops teaching” school ik me ook maandelijks bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en wetenschappelijke resultaten omtrent voeding en beweging.

Praktisch:

 

N

Afspraken kunnen telefonisch of per mail gemaakt worden.

N

Sessies kunnen ofwel doorgaan op maandagavond / woensdagmorgen in de groepspraktijk of kunnen telefonisch besproken worden en ingepland volgens de beschikbare agenda

Werkervaring:

Ik werkte reeds samen met verschillende doelgroepen: Zo gaf ik bewegingslessen aan senioren, begeleidde ik jongeren die lijden aan obesitas en eetstoornissen, ik motiveerde “de bureaujobbers” via verschillende projecten meer te bewegen en recht te staan, ik gaf groepslessen in fitnessketen JIMS, gaf aangepaste sport aan mindervaliden en ging te werk met mensen om samen spieren te trainen en sterker in eigen schoenen te staan.

 

 

Bel: 0484 95 86 53

Hoogstraat 84, 9620 Zottegem

E-mail

valerie.beckers
@gezondheidspraktijkzottegem.com

Consultaties

op afspraak

Contacteer mij

U kan telefonisch of via het aanmeldingsformulier contact opnemen met mij waarna wij een eerste gesprek inplannen.

15 + 4 =