Kinderpsychologe

Gezondheidspraktijk Zottegem

Doelgroep:

Ieder kind of jongere in een moeilijke en onzekere situatie is welkom bij mij. Ik tracht in het gehele proces zoveel als mogelijk de zorgfiguren rond het kind/jongere te betrekken.

Als kinderpsychologe hecht ik veel belang aan de vertrouwensrelatie met het kind of de jongere en sta ik onvoorwaardelijk naast hem/haar. Ik tracht een zo veilig mogelijke omgeving te creëren waarin kinderen en jongeren zichzelf kunnen zijn en zich niet anders hoeven voor te doen, zodat ze langzaamaan tot verhaal kunnen komen. Samen ontdekken we wat werkt, wat niet werkt, waar de wensen liggen en wat de krachten zijn. We zoeken naar een manier waarop taal kan gegeven worden aan de binnenkant. In therapie werk ik graag met beeldend materiaal (duplo, klei, tekeningen, poppen, metaforen, sprookjes, …). Beelden zeggen vaak veel meer dan wat woorden kunnen zeggen.

Mijn naam is is Katrien Van Holsbeeck

Kinderpsychologe Gezondheidspraktijk Zottegem

Over mezelf
Als persoon ben ik een spontaan, zorgzaam iemand die het vooral belangrijk vindt dat mensen zich goed voelen bij mij. Warmte, eerlijkheid en respect staan steeds centraal. Als zelfzorg geniet ik ervan om erop uit te trekken in de natuur.

Opleidingsachtergrond:  Master in de Klinische Psychologie. Basisopleiding Experiëntiële en Ontwikkelingsgerichte Kinder- en Jeugdpsychotherapie.

Praktisch:

 

N

Sessies gaan door op woensdag ( van 7u30 tot 16u)

N

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost 55 euro

N

Afspraken worden bij voorkeur via mail gemaakt, maar kan ook steeds telefonisch

Werkervaring:

5 jaar ervaring in de bijzondere jeugdzorg

Bel: 0470 80 46 12

Hoogstraat 84, 9620 Zottegem

E-mail

katrien@gezondheidspraktijkzottegem.com

Consultaties

op afspraak

Contacteer mij

U kan telefonisch of via het aanmeldingsformulier contact opnemen met mij waarna wij een eerste gesprek inplannen.

1 + 3 =