Kinesitherapeut

Gezondheidspraktijk Zottegem

Doelgroep:

Kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen,…. Iedereen is welkom. Ik luister naar je klacht, je vraag, je volledig verhaal.
Mensen met burn-out, depressie, hyperventilatie, chronische pijnen zoals fybromyalgie en spanningshoofdpijn of andere spanningsklachten kunnen bij mij terecht voor relaxatie therapie en ademhalingsoefeningen.

Verder bied ik hulp bij: Acute of chronische rug-, nek- of bekkenproblemen – Gewrichtsklachten, spierpijnen, peesletsels of spierscheur – Bewegingsbeperkingen of overbelasting letsels – Problemen in het kaakgewricht

Ben je al een tijd arbeidsongeschikt en ga je weer aan het werk? Dan begeleid ik je graag tijdens je re-integratie door het geven van ergonomie- en bewegingsadvies en aangepaste oefeningen.

Je kan bij mij terecht met een voorschrift van de arts voor:

  • Spanningsklachten
  • Lage rugpijn
  • Nekklachten
  • Spier- en gewichtspijnen
  • Ademhalingsproblemen
  • Ergonomieadvies – beweegadvies
  • Core-stability training – opkrikken van je energieniveau adhv oefeningen

Mijn naam is Sofie Mestach

Kinesitherapeut Gezondheidspraktijk Zottegem

Opleidingsachtergrond: Licentiaat Kinesitherapie en Motorische revalidatie UGent (1989-1993)
Adviseur Arbeid en Gezondheid, Saxion Hogeschool, Deventer Nl (2018-2019)
Ik vind het belangrijk steeds bij te scholen en volg regelmatig cursussen in de kinesitherapie waaronder: Ademhalings- en ontspanningstherapie, Sporttaping en Orthopedische revalidatie, Dorn- en Breuss massage en de Bowen techniek, een vorm van fasciatherapie. Mijn jarenlange praktijkervaring als therapeut en mijn passie voor gezondheid zet ik graag in om mensen te begeleiden tijdens hun genezingsproces en op een gezonde manier te helpen bewegen. Gebeten door sport en met een brede interesse voor lezen, reizen en toneel, blijf ik mijn blik steeds verruimen.

Praktisch:

 

N

Afspraken kunnen telefonisch of per mail gemaakt worden.

N

Een intake gesprek duurt 45 min en kost 33 euro. Daarna duurt een kinesitherapiebehandeling 30 min en kost 22 euro. Telkens met tegemoetkoming van de ziekteverzekering.

N

Consultaties: elke donderdag op afspraak

Werkervaring:

Als kinesitherapeut werkte ik in groepspraktijken in binnen- en buitenland. Ik bouwde expertise op rond revalidatie, sportkinesitherapie, bedrijfskinesitherapie en relaxatie- en ademhalingstherapie.
Ik hecht heel veel waarde aan een multidisciplinaire aanpak en overleg met collega’s om zo de cliënt de best mogelijke zorg te bieden.

Bel: 0473/76 04 29

Hoogstraat 84, 9620 Zottegem

E-mail

sofie.mestach@gezondheidspraktijkzottegem.com

Consultaties

op afspraak

Contacteer mij

U kan telefonisch of via het aanmeldingsformulier contact opnemen met mij waarna wij een eerste gesprek inplannen.